Vores menukort
Isbar med Københavns bedste is og vafler

En god dag i Nyhavn starter med en friskbagt isvaffel i hånden. Vi bager friske vafler hver dag efter Vaffelbagerens hemmelige opskrifter. Derudover laver vi også hjemmelavet guf og friskpisket flødeskum.

 

Gammeldags isvafler

2 kugler 45,-

Ekstra kugle +10,-

Inkl. Friskpisket flødeskum & syltetøj eller hjemmelavet ægte fynsk guf.

Ekstra: Softice/guf/flødeskum/varm chokolade +5,-

Belgiske vafler

Fra 45,-

Vaffelbagerens friskbagte belgiske vafler er gennem årene blevet en kæmpe succes. Det er de 5 forskellige slags sukker, der gør at de bliver lækre svampet indeni og crispy udenpå.

Kaffe

35,-

Sort kaffe, americano, espresso 35,-
Café Latte, cappuccino, chai Latte, varm kakao 45,-

Prøv Vaffelbagerens friskkværnet kaffe – Det er ren nydelse.

Soft ice

Lille 35,-

Mellem 45,-

Stor 55,-

Toppings: kakaopulver, chokoladekrymmel, tivolidrys, saltlakrids, hasselnødder, saltkaramel eller smeltet chokolade + 5,-

Te

35,-

I Vaffelbageren bruger vi te fra Pukka Tea. Pukka te er blød, rund, fin og elegant i smagen. Pukka anvender håndplukkede topskud hvilket resulterer i en fin og blød te af højeste kvalitet. Teen er økologisk og fairtrade, som bliver dyrket under ordentlige vilkår for teplukkerne.

Vaffelbageren har et stort udvalg af Pukka te:

  • Lemongrass & ginger
  • Earl grey
  • Blackcurrant beauty

Milkshake

55,-

Mmm, milkshakes er en skøn dessert, og så passer den kolde og søde drink perfekt til sommeren. Vaffelbagerens hjemmelavede milkshakes er cremede og bløde i smagen og lavet på flødeis og mælk.

Du vælger selv to kugler fra vores is-sortiment som mikses med vores lækre softice og mælk. Milkshaken toppes med friskpisket flødeskum (valgfrit).