Om Vaffelbageren i Nyhavn
Danmarks største vaffelbager

Vi er et dansk familieejet vaffelbageri fra 1953 – et af de få eksisterende gammel-daws vaffelbagerier – placeret i hjertet af Nyhavn

 

Historien bag

Vaffelbageren i Nyhavn, er et af de få eksisterende gammel-daws vaffelbagerier. Vi tilbyder fløde- og sorbetis, friskpisket flødeskum, hjemmelavet guf, belgiske vafler og friskkværnet kaffe m.v.. Hemmeligheden bag vores friske og lune vafler, er en gammel opskrift fra 1920 – den forbliver selvfølgelig hemmelig!
Vores produkter er altid blevet associeret med høj kvalitet, og det føler vi os naturligvis forpligtet til at fortsætte med.

Vaffelbagerens flødeis
Und dig selv lidt ekstra luksus – is fra himmeriget og hjemmebagte vafler fra Vaffelbageren! Du får vidunderlige blandinger af smage og lækre saucer og toppings. Vi tilbyder bl.a. jordbæris med en smag af sommer og chokoladeis, der får munden til at løbe i vand. Kombinér netop dine favoritter: tag en bid, luk øjnene og nyd det!

Vaffelbagerens belgiske vafler
Vaffelbagerens friskbagte belgiske vafler er gennem årene blevet en kæmpe succes. Det er de 5 forskellige slags sukker, der gør, at de bliver lækre svampet indeni og crispy udenpå. En lun vaffel med karamelliserede sukkerkrystaller og en svampet indre – dét er Vaffelbagerens belgiske vafler!

Vaffelbageren i Nyhavn