Vi er et dansk familieejet vaffelbageri fra 1953 - et af de eksisterende gammel-daws vaffelbagerier, placeret i hjertet af Nyhavn

Historien bag

Vaffelbageren i Nyhavn, er et af de få eksisterende gammel-daws vaffelbagerier. Vi kan tilbyde flødeis, friskpisket flødeskum, hjemmelavet guf, belgiske vafler og friskkværnet kaffe. Hemmeligheden bag vores friske og lune vafler, er en gammel opskrift fra 1920 – den forbliver selvfølgelig hemmelig!
Vores produkter er altid blevet associeret med høj kvalitet og det føler vi os naturligvis forpligtet til at fortsætte med.

Vaffelbagerens flødeis
Und dig selv lidt ekstra luksus – is fra himmeriget og hjemmebagte vafler fra Vaffelbageren! Du får vidunderlige blandinger af smage og lækre saucer. Vi tilbyder bl.a. jordbæris med en smag af sommer og chokoladeis, der får munden til at løbe i vand. Kombinér netop dine favoritter: tag en bid, luk øjnene og nyd det!

Vaffelbagerens belgiske vafler
Vaffelbagerens friskbagte belgiske vafler er gennem årene blevet en kæmpe succes. Det er de 5 forskellige slags sukker, der gør at de bliver lækre svampet indeni og crispy udenpå. En lun vaffel med karamelliserede sukkerkrystaller og en svampet indre – dét er Vaffelbagerens belgiske vafler!

En god dag i Nyhavn med en frisk is i hånden.

Vi bager vafler hver dag efter Vaffelbagerens hemmelige opskrift. Hjemmelavet guf og friskpisket flødeskum.